SALON LIVE | SALON INTERNATIONAL 2015

Echipa Creativă Sassoon Internațional condusă de către Mark Hayes a dezvăluit ultima sa Academy Collection, Androgyne la Salon Internațional 2015.

Echipa a prezentat o creativitate briliantă prin demonstrații de tehnici de tuns și vopsit printr-o metodă foarte lejeră și educativă. Tăieturi precise și senzuale,inovație în vopsit și o viziune foarte creativă, care nu poate fi egalată niciunde în lume.

Fiecare colecție are o anume profunzime și o temă care îmbrățișează moda, cultura stradală și tendințele socio-economice precum și îmbinări cu referințe vintage și contemporane din domeniul fotografiei artei și designului.

Tehnicile de culoare emblematice care se folosesc de conceptul Formă și Echilibru, foliile controlate și mâna liberă la vopsit, crează un look natural dar strategic. Liniile discontinue, marginile deformate, bretoanele cu colțuri duble combină roșu sângeriu cu negru kohl, alb pe blond alb și tonuri subtile, pentru a aduce Androgynul la viață.

Mark Haies, Director Creativ Internațional a declarat următoarele: “ Salon Live este o arenă fantastică pentru Echipa Creativă Internațională, prin care împărtășim cu toată lumea pasiunea noastră pentru excelență prin acest concept de păr ca și design.

Seminarul nostru nu doar inspiră și motivează, dar demonstrează cum tunsoarea și culoarea pot lucra în armonie pentru a crea un ambient stilizat de hair.”

Emblematic, emoționant și extrem de influent, Sassoon a atins superlativul puterii.

Credite

Photo: Rachel Oates courtesy of Sassoon