Anastasia Beauty Center

7 ani de perfectiune

Deschis acum 7 ani, Anastasia Beauty Center este unul dintre cele mai frumoase şi stilate saloane de înfrumuseþare din Bucureşti şi de ce nu poate şi din întreaga þară. Lux şi servicii de calitate — aşa arată un SALON MODEL.

Rar mi-a fost dat să intru într-un salon şi să fiu atat de impresionată încat să nu pot gasi măcar un defect, sau un lucru care nu-mi place.

Încă de când intri în salonul Anastasia Beauty Center simţi un miros uşor de scorþişoară şi parcă şi un pic de vanilie, iar în faþă îþi apare o impunătoare recepþie din piele albă şi cristale Swarovski. Elegant, strălucitor şi de un alb imaculat. Aşa s-ar descrie la o prima impresie salonul. Însă atunci când priveşti mai în detaliu rămâi şi mai impresionat, vezi cum întreg designul este semnat de o mare casa de modă numită Fendi şi că salonul este atat de spaþios încât nu-þi vine să crezi că eşti în România.

Fondator, administrator şi iubitor de frumos, Elena Caulea, cea care a pus bazele salonului, îmi povestea cum peste 10.000 de clienþi  le păşesc
pragul în fiecare an şi sunt mulþumiþi de serviciile high class.

Salonul oferă servicii complete de coafor, manichiură, pedichiură, spa, extensii de păr, de gene şi de unghii, masaj, cosmetică şi
tratamente corporale. Iar foarte curând pregătesc o surpriză şi o să aducă un nou aparat corporal extra­ordinar.

Accentul este pus însă pe manichiură/pedichiură şi extensiile de unghii, salonul fiind recunoscut printre clienþi pentru stilul Anastasia – stil inconfundabil cu accente ruseşti de care multe femei sunt acum dependente.

O politică interesantă a salonului este cea a brandului. Fiecare serviciu în parte oferă cel puþin 4-5 game de produse care să acopere toate cerinþele clienþilor.

Dincolo de frumuseþea salonului, designul, produsele folosite şi locaþia, dincolo de toate acestea, stă personalul. Personalul format din specialişti atât de peste hotare cât şi din
Romania, instruiþi în scoli prestigioase din Moscova, Kiev şi Londra.

Anastasia Beauty Center înseamnă perfec­þiune la nivel înalt, iar aceasta  înseamna pentru noi un salon MODEL.