BEAUTY FORUM CLUJ

Primul Congres International Profesional Expozitie si Beauty Trend- Show Beauty Forum a fost organizat la Cluj- Napoca in perioada 15-16 iunie 2013 la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Aproximativ 40 de expozanti au avut posibilitatea sa prezinte celor 1000 de vizitatori trendurile beauty, serviciile, tehnicile , respectiv brandurile noi.  Pe cele doua scene(Beauty Point si Salon) special amenajate, pe toata durata expozitei vizitatorii si nu
numai au avut posibilitatea sa urmareasca programele, workshopurile profesionale cu diferite tematici- hair, cosmetica, make-up, nail, cele mai noi technici de ingrijire a corpului, respectiv tenului.

Dintre tematicile prezentate amintim cateva: tratament antirid la nivel inalt, tratamente faciale cu produse naturale, trendurile noi in remodelare corporala, mezoterapie, extensii de gene si alte tematici interesante. Au fost prezentate si noile trenduri de make-up. Am avut posibilitatea sa vedem tehnicile si trendurile de construire si ornare a unghiilor tehnice, respectiv formele si culorile verii.  Programul de specialitate Sono beauty Lifting- metoda de reintretinere KLEANTHOUS a fost organizat in cadrul unui seminar aparte. Prezentarea exclusiva de coafura Angel professional s-a bucurat de un interes aparte.

Partenerul principal al evenimentului a fost Radio 21 si Europa FM. Evenimentul a fost mediatizat pe 5 posturi radio cu un numar mai mare de 700 de spoturi, respectiv prin reclama TV. Malu Wilz Romania a sponsorizat concursul de Make-up, iar Oyster a fost sponsorul concursului de coafura.
In cadrul I.Congres International Profesional Expozitie si Beauty Trend- Show Beauty Forum Cluj au fost organizate patru concursuri de specialitate:
• I. Cupa Romana Make-up (tema: Balerina)
• I.Cupa Romana Nail Design (categoria construit/tip)
• I. Cupa Romana NailArt Romana (categoria Flat si 3D, tema: Carnaval de flori)
• I.Cupa Romana de Coafura (categoria elev si coafor)
Aproximativ 50 de concurenti s-au luptat pentru a fi cel mai bun in categoria sa, iar colegii si profesionistii aflati la fata locului i-au urmarit cu mare interes.

Juriul de specialitate a fost alcatuit din specialisti renumiti din Romania. Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim ca au fost alaturi de noi la acest prim eveniment. 

Membrii juriului de specialitate:
Membrii juriului de Nail Design:
Mogyorósi Erika
Siketné Pop Mária
Tatár Simona
Membrii juriului de NailArt:
Mátyás Éva
Tatár Simona
Nagy Erzsébet
stylist: Dr. Bianca Imelda Jeremias
Membrii juriului de Make-up:
Marius Lupu
Daniela Bagosi
Diana Andor
Dr. Bianca Imelda Jeremias (stylist)
Membrii juriului de coafura:
Crisan Carlo
Papasz Vasziliosz
Maria Joldis
Castigatorii concursurilor de specialitate Beauty Forum:
Make-up:
Széplaki Frent Beatrice
Nail Design (tip)
Nagy Erzsébet
Nail Design (construit)
Lungu Gabriella
NailARt (3D)
Rat Stefania Mirabela
NailArt (flat)
Barta Timea Mária
Concurs de coafura:
Categoria elev: Bogdan Cristian
Categoria coafor: Adriana Popescu

Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim partenerilor pentru cadourile oferite castigatorilor.  Inglot Romania, Kleanthous, Magnetic Nail, Pearl Nais, Perfect Nails Romania, Nail Shop. Tot atunci dorim sa multumim si partenerilor media revistele de specialitate oferite concurentilor, respectiv vizitatorilor.  Calificarea la Campionatul european din Munchen 2013 Castigatorii primului loc la concursurile de Make-up, Nail Design Romania s-au calificat la Campionatul European organizat in toamna anului 2013 la Munchen.

Felicitari castigatorilor si mult succes la Campionatul European!
Urmatorul eveniment anul acesta in Ungaria

BEAUTY FORUM – 12. Beauty Hair and Spa Expozitie si Beauty trend Show
9-10 noiembrie 2013
SYMA Rendezvényközpont (Budapesta, Ungaria)
www.beauty-forum.hu

Urmatorul eveniment in 2014 la Cluj- Napoca
II. BEAUTY FORUM CLUJ
Primavara 2014
www.beauty-forum.ro