Caravana ROWE reporneşte la drum din primăvară

Rowe – lider pe piaţa aparaturii pentru tratamente corporale a lansat în luna noiembrie seria de seminarii “Rejuvenarea facială” în întreaga ţară.

“Am avut parte de un public entuziast, bine pregatit, interactiv – lucru pentru care va multumim. Am deschis seminarul punctand despre importanta creerii unei atmosfere positive in salon; credem ca am reusit si noi sa incepem cu o atmosfera pozitiva in sala.” Spune Sorina Bratu – Training Manager ROWE.

Din martie 2015 Caravana seminariilor ROWE reporneşte la drum prin ţară, cu un program şi mai complex de seminarii şi workshop-uri destinate centrelor beauty şi profesioniştilor din domeniu. Dăm startul în Bucureşti şi apoi în toate oraşele – cheie din ţară.

Vom organiza seminariile timp de două zile în fiecare oras : un seminar Orly unde vom prezenta cele mai inovatoare tehnici şi ultimele tendinţe în manichiură şi pedichiură cu ojă semipermanentă GelFX.

A doua zi va consta într-un concept unic, organizat în două module:

  1. diagnosticare corporală şi cum se pot concepe în mod eficient tratamente de slăbire/ remodelare/ anticelulită şi tonifiere
  2. Un modul de lansare a unui nou concept de tratament facial

Aşa cum v-am obişnuit deja, participanţii la seminarii vor beneficia de cadouri din partea brandului de nailcare ORLY, discounturi la achiziţia produselor ORLY pe perioada seminarului, promoţii speciale şi exclusive pentru participanţi şi tombolă cu multe premii atractive.

Pentru înscrieri la seminariile ROWE, vă invităm să intraţi pe pagina de facebook ROWE (ROWE Romania) şi să ne menţionaţi dorinţa de participare.

ROWE este lider pe piaţa beauty şi de estetică aplicată de mai bine de 11 ani. ROWE este distribuitor exclusiv pentru 10 mărci de renume mondial şi importă peste 100 de produse. Este distribuitorul unic ORLY în România şi a celei mai bune game de produse consumabile şi de unică folosinţa pentru centre beauty şi SPA. De asemenea, ROWE deţine şi propriul lanţ de saloane de întreţinere corporală şi SPA – Keiko SlimSpa – 4 centre în Bucureşti şi unul în Braşov.


Rowe 5 Rowe 3 dec 2013 (282) Rowe 2 Rowe 1 Rowe4  

 

                                 

 

 

 

 

 

               Pentru detalii:     www.rowe.ro