Durabilitatea gelului, atracţia culorii

ORLY, distribuit de Rowe a lansat şi în România GelFX – Sistem complet de geluri colorate, îmbogăţite cu proteine, pentru a proteja unghiile. GelFX asigură cea mai rezistentă şi impecabilă manichiură. Se aplică la fel ca un lac de unghii, durează ca un gel, iar formula sa unică menţine unghia sănătoasă.

Sistemul de gel GelFX  asigură cea mai rezistentă şi impecabilă manichiură. Până la o lună de rezistenţă, fără riscuri de ciobire sau crăpare, cu un luciu de briliant, absolut senzaţional. Gelurile vin în 32 de nuanţe, perfect identice cu 32 dintre cele mai bine vândute nuanţe de lac ORLY, de la culori mate până la cele cu sclipici şi chiar şi
culori vedetă ca Oh, Cabana Boy. Astfel încât se poate oricând completa cu lacul identic, ceea ce este minu­nat pentru clienţii care au preferinţe la nuan­ţele de ojă, regăsind acum nuanţa dorită şi în sistemul de gel.

Noul sistem de geluri asigură nu doar o manichiură perfectă, culoare per­manentă ci şi sănătatea unghiilor. Gelurile sunt infuzate cu antioxidanţi, vitamina A, E şi pro-vitamina B5 pentru a asigura că unghiile nu se vor altera sub influenţa gelurilor, ba din contră, vor fi perfect sănătoase şi viguroase. Lucru foarte important pentru toate clientele care doresc să apeleze la această metodă şi totusi să nu-şi afecteze unghia. Formula non-solvent a acestor geluri asigură hrănirea unghiei cu ingrediente hidratante. Astfel, fiecare manichiură în parte are asigurată durabilitate, rezistenţă, luciu profesional şi sănătatea unghiilor.