Elixirul secret din sampanie

Celebra companie germană Babor, distribuită prin Topline ne aduce iar luxul în tratamentele faciale şi ne prezintă un adevărat miracol al cosmeticii moderne.

Indiferent de gena bună sau nu, pe care o avem, tenul nostru este supus schimbărilor. Îmbătrâneşte, se ridează, suportă temperaturi de peste 40 de grade sau de minus 20 de grade, stă în praf sau vânt, îl expunem la soare puternic şi îl acoperim cu farduri şi cosmetice. După o astfel de expunere, tenul nostru merită un tratament luxos care să-i confere strălucire şi elasticitate.

Єampania a fost întotdeauna un elixir savuros care dă o notă de lux oricărui eveniment. Babor explorează astfel noi posibilitati şi folosind maximum de gluten, extras din cea mai fină drojdie de vin — metodă tehnică de extragere patentată de Babor în colaborare cu Universitatea Tehnică din Aachen, dă naştere unei proceduri care îþi oferă atât beneficii extraordinare pentru ten, răsfăþat cu şampanie cât şi echilibrarea în interior datorită stării de bine.

Tratamentului cu şampanie i se alătură o tehnică de masare cu provenienþă din medicina chineză, stimulându-se astfel toate centrele energetice.

Mulþumită amino-acizilor din compoziþie, tratamentul cu şampanie activează toate funcþiile pielii.

Foarte interesant este că pe lângă numeroasele sale beneficii, tratamentul facial cu extract maxim de gluten realizează şi un lifting facial vizibil după fiecare şedinþă. Acesta regenerează intensiv prin conþinutul de drojdie de bere şi creşte energia celulară, activând microcirculaþia, iar filmul lipidic al pielii este regenerat.

Cea mai importantă etapă din cadrul tratamentului este aplicarea fiolei cu conþinutul de şampanie, fluid rose şi celor stem extrase dintr-un trandafir care creşte la o înălþime mare în Alpi şi are rol de regenerare celulară şi fortificare, dar
şi extrase a unei alge marine albastre.

Acest cocktail minunat de extrase şi miresme pătrunde în profunizmea dermului, datorită tehnicii de masaj folosite, iar rezultatele sunt spectaculoase.