Extravaganţa marca Pearl Nails – 5 forme extreme de unghii

Industria extensiilor de unghii, este un domeniu care avansează şi se dezvoltă cu rapiditate, în fiecare an aparând nu doar culori noi, ci şi noi tehnici de aplicare şi pictură, produse revoluţionare, iar geometria unghiilor are o evoluţie extremă.

În ultimii cinci ani au fost inventate peste 20 de forme noi de unghii, iar în această ediţie vă prezentăm cinci modele de forme extreme!

 

stilettoStiletto:

Unghiile au o formă ascuţită şi dacă privim de sus marginile sunt complet drepte, formând un triunghi isoscel, de asemenea dacă privim din lateral, pornind de la punctele de stres până la vârful unghiei dau o linie dreaptă. Linia de mijloc şi marginile se întâlnesc într-un singur punct la partea liberă a unghiei. Punctul apex se află la mijlocul sau la prima treime a unghiei şi este mai înalt, pentru a oferi stabilitate părţii libere.

 

pipe2Pipe:

Baza formei este aceeasi cu cea pătrata clasică, dar este mult mai curbat şi mai arcuit. Privind de sus şi din lateral marginile sunt paralele şi perfect drepte. Privind din lateral, vârful unghiei nu închide un unghi drept, trasând diagonal pornind de la colţul unghiei spre linia de mijloc al acesteia. Privind de sus vârful unghiei este curbat, rotund la fel ca şi la forma rotundă clasică. Punctul apex şi curbura nu redau forma curbată clasică, acesta pornind de la punctul apex spre partea liberă, fiind perfect drept şi paralel cu marginile.

 

 

 

 

russian almond2Migdală rusească:

Această formă a fost creată prin combinarea a două forme speciale – privind din lateral seamănă cu forma pipe, iar privind de sus cu forma stiletto, astfel îmbină eleganţa formei stiletto şi stabilitatea formei pipe. Privind de sus marginile nu sunt paralele, ci se unesc, dar privind din lateral marginile sunt drepte şi paralele. Vârful unghiei este ascuţit la fel ca şi la forma pipe, închizând un unghi de cel puţin 45 de grade.  Datorită marginilor care se îngustează, vârful unghiei privit de sus, nu mai este rotund, ca şi la forma pipe, oferindu-i o formă mai ascuţită şi mai îngustă.

 

 

 

edge2Edge:

Dificultatea acestei forme este dată de laturile paralele şi drepte. Privind din lateral marginile sunt paralele, iar privind de sus acestea sunt drepte şi paralele. Vârful unghiei privit din lateral închide un unghi de cca. 45 de grade. Vârful unghiei privit de sus este deosebit, marginile paralele care merg spre partea liberă a unghiei se întrerup într-un unghi ascuţit şi formează un triunghi echilateral. Privind din faţă unghia nu este curbată, având forma unui  „V” întors cu ruptura clară. Această ruptură este vizibilă atât pe partea inferioară a unghiei, cât şi pe suprafaţa acesteia, formând o muchie pe mijlocul unghiei,  pe partea liberă a acesteia până la mijlocul patului unghial. Datorită acestei forme de  „V” întors partea liberă a unghiei nu este curbată nici pe suprafaţă, ci formează laterale perfect drepte atât pe partea inferioară cât şi pe suprafaţă. Linia de mijloc şi marginile care merg spre partea liberă sunt paralele.

 

monroe2Monroe:

Varianta mai elegantă a formei pătrate, unde marginile se îngustează. Privind din lateral marginile sunt paralele, iar privind de sus sunt drepte şi se îngustează uşor. Vârful unghiei este drept, iar colţurile sunt ascuţite la fel ca şi la forma pătrată. Linia de mijloc şi marginile care merg spre partea liberă sunt paralele.

 

 

 

 

 

Toate aceste forme nu sunt doar extreme, ci se pot personaliza şi pe un stil purtabil pentru cliente, adaptate la o lungime mai scurtă, devenind chiar comode.

Este foarte important pentru un specialist să cunoasca faptul că aceste forme durează pana la maxim o intreţinere, forma lor schimbadu-se odată cu creşterea unghiei naturale.

Caracteristicile acestor forme extreme se invaţa în cadrul unor cursuri specializate, unde se studiaza geometria unghiei şi tehnica de aplicare şi pilire.