Fă-ți clientele să te îndrăgească: Cinci accesorii pentru păr în tendințe în acest sezon!

Fie că vorbim despre o geantă deosebită, un colier statement inedit, o eșarfă cu un imprimeu aparte ori un ceas, indiferent de ținută, accesoriile fac diferența. Astfel, ca specialist în materie de păr, trebuie să știi că accesoriile de păr, care sunt foarte trendy în acest sezon si se  regăsesc în marile colecții de modă, pot face diferența, motiv pentru care le poți propune clientelor tale să-și împodobească părul.
Coronițele din flori naturale, celebrele ”headband” de inspirație romană ori agrafele semiprețioase sunt doar câteva dintre accesoriile de păr în tendințe în vara anului 2014. Fii un hairstylist curajos, include-le în ”trusa” ta și oferă-le clientelor tale posibilitatea de a opta pentru un look aparte.
coronita din flori 3 corinita cu flori 2  Coronițele din flori
Dacă în trecut, coronițele din flori făceau furori la sfârșitul de an școlar, când fetițele conștiincioase le primeau în dar la premiere, acum, aceste accesorii se pot regasi pe străzi, în viaţa de zi cu zi a fashionistelor din întreaga lume. Create din flori mai mari sau mai mici, coronițele din flori pot accesoriza un outfit  simplu, oferind un plus de feminitate. Fie că realizezi o coafură cu bucle lejere, un coc neglijent sau o coafură de tip fishtail, recomandă-i clientei tale coronițele din flori. Cu siguranța va aprecia faptul că vrei să fie ”altfel”.

Bentițele cu flori

bentita flori inspiratie romana (2) bentita flori inspiratie romana bentita cu flori inspiratie romana

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolce & Gabbana aduce în atenția fashionistelor din întreaga lume, bentițele cu flori, un accesoriu delicat, de inspirație romană. În funcție de coafurile pe care le realizezi, cocuri atent finisate, perfecte pentru ocazii speciale, ori bucle lejere, o coafură de zi cu zi, le poți propune clientelor tale să-și împodobească părul cu astfel de bentițe. În cazul unui eveniment special, accesoriul poate face diferența, iar clienta ta se va bucura să se simtă unică și, mai ales, fabuloasă.

Agrafele semiprețioase cu fluturi
agrafa cu fluturi agrafe cu fluturi
Ai un ”simț” deosebit și îți dai seama că unele dintre fetele care îți trec pragul sunt romantice ori pur și simplu îți spun că își doresc o coafură simplă, dar delicată? Fii un hairstylist inventiv şi diferit şi propune-le agrafele semiprețioase cu fluturi. Sunt niște accesorii delicate, ce îi pot transforma o ținută simplă, într-una deosebită. Agrafele cu fluturi conferă o notă de eleganță, putând fi purtate atât în cazul unor ținute de zi, dar și seara, în club sau la o petrecere importantă. Prin urmare, fie că prinzi părul într-o coadă de cal lejeră ori într-un coc neglijent, oferă-i clientei tale posibilitatea de a-și accesoriza coafura cu o agrafă cu fluture.

Bentițele metalice
bentite metalice 1 bentita- metalica- 2
După ce în sezonul rece au fost în tendințe piesele vestimentare în nuanțe metalice, celebrul designer Elie Saab aduce în atenția fashionistelor din toate colțurile lumii bentițele metalice, un accesoriu must-have în vara anului 2014. Indiferent de coafura pe care o faci, bucle rebele, bob fals, împletituri deosebite, aceste bentițe vor oferi un aer glamour, perfect pentru nopțile fierbinți, petrecute în cluburi de clientele tale.
Bandane chic, în stil retro
Stilul retro este reinventat în fiecare sezon, iar acum, în vara anului 2014, bentițele metalice de inspirație romană au făcut furori pe marile podiumuri ale lumii, pregătindu-se să cucerească străzile si fashion-ul de zi cu zi. Inspiră-te din colecțiile internaţionale și optează pentru astfel de bentițe, pe care le poți combina cu o coafură simplă, ce  va conferi un plus de feminitate persoanelor care îți trec pragul.