Inghetarea tesutului adipos

Ultima tehnologie de remodelare corporală

Folosită în clinicile europene de profil şi bucurându-se de un mare succes, atât în rândul
femeilor cât şi în cel al bărbaţilor, Criolipoliza este bazată pe studii clinice extinse şi are efecte maxime în orice zonă cu
depuneri de grăsime inestetică.

Criolipoliza este o tehnologie nouă, non-invazivă care combină vacuum-ul cu tehnologia răcirii controlate pentru a localiza şi a reduce grăsimea din organism.

O metodă revoluţionară de a îngheţa şi apoi a elimina natural celulele grase.

Procedura de îngheţare a ţesutului gras nu necesită incizii şi anestezie, precum liposucţia şi nici injectările care se realizează în cadrul altei proceduri de remodelare. Nu este necesară internarea şi nu implică nici un disconfort pentru persoana care apelează la ea, aşa încât, în timpul procedurii, se poate citi, asculta muzică şi chiar dormi. De asemenea, nu implică nici o perioadă de recuperare. Persoana în cauză poate reveni la activităţile obişnuite, inclusiv la exerciţii fizice, imediat după terminarea şedinţei. În urma tratamentelor efectuate s-a constatat că un tratament este capabil să distrugă 20-40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează încă de la prima şedinţă.

Prin intermediul vacuum-ului şi a răcirii controlate (până la -10 grade Celsius), zona de tratament este răcită, iar celulele grase care sunt sensibile la frig sunt afectate şi mor. Pielea şi celelalte ţesuturi nu sunt afectate. Celulele grase moarte sunt eliminate natural din organism treptat în următoarele 2-3 luni.

Adipocitele (celulele grase) sunt eliminate treptat
şi definitiv prin metabolismul natural al corpului, iar
rezultatele încep să fie vizibile după 15 zile de la efectuarea tratamentului.

Astfel, cu o dietă normală şi cu exerciţii fizice rezultatele vor fi durabile, iar efectele criolipolizei se menţin în timp. Recomandat de specialişti este însă, ca persoana care şi-a efectuat tratamentul să îşi schimbe şi stilul de viaţă prin adoptarea unei diete echilibrate, cu un aport de calorii adaptat vârstei şi sexului, precum şi practicarea unor exerciţii fizice în mod regulat.