Machiajul perfect pentru sărbătorile de iarnă

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai potrivită pentru a experimenta machiaje şi look-uri cât mai spectaculoase pe care nu am avea curajul să le abordăm de obicei. Este o perioadă magică în care suntem cu toții mai aventurieri și ne putem lăsa imaginația liberă, lucru valabil și când vine vorba de vestimentație și machiaj.

Fie că este vorba de o petrecere tematică, un bal mascat sau pur şi simplu petreceri de sărbători cu prietenii, machiajul purtat trebuie să fie în ton cu vestimentaţia/costumaţia aleasă, tema petrecerii şi, mai ales, să pună în valoare cele mai frumoase trăsături. Machiajul de transformare, cel pe care îl alegem pentru a întruchipa un personaj, trebuie adaptat la stilul personal şi la propria fizionomie. Este de menţionat, de asemenea, că toate produsele utilizate trebuie să fie de bună calitate şi rezistente la transfer, pentru ca machiajul să se menţină impecabil pe toată durata petrecerii. Este momentul perfect să punem accentul pe gene bogate pentru priviri seducătoare, fie că optăm pentru gene false mănunchiuri sau pentru cele de tip bandă, aplicate înainte de eveniment. Sezonul de iarnă este ideal pentru iluminarea feţei; se folosesc în acest sens produse perlate, glittere, farduri cu efect metalic. Pentru buze voluptoase, putem crea efectul “ombre”, atât de întâlnit şi folosit anul acesta, prin jocul de lumini şi umbre, texturi şi culori, pigmenţi aurii ce dau volum şi senzualitate machiajului.

Ideea de bază este să căutăm întotdeauna să ne punem în lumină trăsăturile care ne avantajează şi ne definesc, fie că alegem un machiaj clasic, fie unul glam, strălucitor, sofisticat. Fiecare femeie are o frumusețe unică și specifică pe care o poate scoate în evidență cu ajutorul unui machiaj bine-ales și corect realizat. Noaptea dintre ani este prilejul perfect pentru a străluci în cele mai elegante ținute, scoase în evidență de machiajele care să ne facă să ne simțim cu adevărat frumoase. Zalexis Photo-1 RBG

 

 

CATRINEL ALEXANDRA RÎPEANU
Make-up Artist
Tel: 0755 298 971
E-mail: catrinelv@gmail.com
Blog: http://catrinelalexandra-make-up-artist.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/AlexandraCRProfessionalMakeUp