Mandarina Models, prezente la Be Creative – Sibiu!

Începutul toamnei a adus la Sibiu un eveniment inedit dedicat tinerilor designeri absolvenți ai facultăților de profil din România. A treia ediție a festivalului Be Creative organizat de Cleopatra Models Sibiu, ce a avut loc pe 5-6 septembrie, a beneficiat de o ambianță superbă, podiumul fiind instalat în interiorul Palatului Brukenthal din Sibiu.

În cadrul evenimentului au prezentat modele de la două agenții de prestigiu, Cleopatra Models Sibiu și Mandarina Models. Modelele au defilat în fața unui juriu profesionist, format din Carmen Secăreanu (designer), Iulia Andrei (fashion blogger), Olimpia Urdea (profesor), Daniela Bădilă (profesor) și Sergiu Chihaia (profesor), prezentând colecții spectaculoase create de tinerii designeri participanți la eveniment.
Afis be creativeBe Creative este un eveniment dedicat profesioniștilor modei, nefiind doar o simplă prezentare, ci și o competiție cu premii atât pentru designeri, cât și pentru modele. Dintre cele 20 de colecții participante în cele două zile de concurs, juriul a ales cele mai reușite apariții: locul întâi a fost acordat cuplului Emilia Tudoran și Iulia Ghenea, ambele absolvente a UNArte care au prezentat o colecție cu inspirație populară,  locul doi i-a revenit lui Victor Maruschak pentru colecția Night Wish, podiumul fiind completat de un alt reprezentant al UNArte, Stan Marius, premiat pentru colecția Beyond.
De asemenea, juriul a acordat și un premiu special care a revenit spectaculoasei colecții a Roxanei Pîrvu dedicate unui accesoriu extrem de feminin, cu o istorie tumultoasă: corsetul. Tânăra reprezentantă a UNArte București a impresionat prin reinterpretarea originală și contemporană a acestei piese vestimentare pe care a readus-o în prim-plan, obținând astfel aprecierea juriului și a presei.
Evenimentul a reunit viziuni estetice unice, având ca rezultat o prezentare variată și plină de elemente și materiale originale, trecând de la colecții diafane și feminine cu materiale vaporoase cum este cea a Corinei Hadarag, până la duritatea gotică și întunecată adusă pe scenă de Victor Maruscsak sau chiar la liniile minimaliste și esențializate prezentate de Andra Cârligeanu.
Creațiile au fost puse în valoare de modele profesioniste ale agenției Mandarina Models care au defilat în fața publicului sibian și a juriului, reușind să obțină aprecierea tuturor și chiar să urce pe podium. Două dintre modelele renumitei agenții au obținut premiile juriului: locul întâi i-a revenit Andrei Schuler, iar locul al treilea, Elenei Matei, făcând o dată în plus dovada pregătirii de calitate pe care o oferă Mandarina Models, o prezență cu adevărat profesionistă pe piața de fashion din România.
Mandarina Models este o agenție bucureșteană cu un portofoliu impresionant care manageriază tinere profesioniste, ajutându-le să-și construiască o carieră de succes în industriile de modă şi beauty româneşti, dar și internaționale. Principiile Mandarina Models se leagă de o interacțiune eficientă, bazată pe respect și pasiune şi transparentă între agenți, modele, designeri şi specialiştii din înfrumuseţare, pentru a pune în valoare creațiile prezentate pe podium, produsele cosmetice sau publicaţiile promovate.
Evenimentul Be Creative nu a făcut nici el excepție, desfășurându-se într-un cadru superb și beneficiind de talentul, munca și imaginația noii generații de designeri vestimentari care au surprins plăcut juriul și publicul. Aflat la ce-a de-a treia ediție, Be Creative a devenit deja o platformă de lansare pentru designerii cu viziune care sunt determinați să reușească în acest domeniu, sprijin care nu se va opri aici. Cei de la Mandarina Models așteaptă cu interes să ia parte la edițiile viitoare de Be Creative.

IMG_2689 IMG_2693 IMG_2772 IMG_2782 IMG_2866 IMG_2845 IMG_2853 IMG_2859