MY FASHION TEAM SALON

Un adevărat Rai al saloanelor de înfrumusețare, un loc desprins dintr-o altă dimensiune. My Fashion Team Salon, un concept gândit de celebrulhairstylist Florin Harsan, este primul Clubbing Concept Salon, în cadrul căruia clientele care îi vor trece pragul vor avea posibilitatea să se bucure de o atmosferă inedită, în care muzica și animația se îmbină perfect.

Lansat pe 5 iunie anul acesta, My Fashion Team Salon se poate mândri cu un sediu central, situat pe strada Traian Popovici, deosebit prin eleganţă şi modernism, fiind distribuit pe trei nivele. De asemenea, cele trei segmente de activitate, Beauty Salon (hair & make-up), Beauty Academy (hair & make-up) și Online TV, reprezintă o premieră în România, aducând după sine o nouă abordare pentru hairstyliştii din țară, dar și pentru sectorul de beauty autohton._DSC1307 copy

În cadrul evenimentului, participanții au avut posibilitatea să admire două prezentări ale ultimelor colecții, toamnă-iarnă 2014, ce au purtat marca My Fashion Team. Dacă primul show a fost dedicat bărbaților încrezători și moderni, prin colecţia Manful, cea de-a doua prezentare s-a adresat femeilor puternice și nonconformiste, prin brand-uri precum J’adore, Denide şi Frobiddent._MG_8927

Mai mult, pe lângă o echipă de specialiști pregătiți să ofere servicii la cele mai înalte standarde, My Fashion Team Salon demonstrează că este o familie, în care fie clienții, fie persoanele care doresc să se specializeze în sectorul de beauty să aibă posibilitatea de a găsi o atmosferă primitoare, prietenoasă, dar și prielnică pentru a-și dezvolta abilitățile în arta înfrumusețării._DSC1248 copy _DSC1143 copy

În timp ce segmentul de Beauty Salon încearcă să se diferențieze prin calitatea serviciilor și a profesioniștilor, Online TV, prezent în My Fashion Team Salon, oferă o altă abordare și vine în sprijinul tuturor specialiștilor de beauty din România. Cu alte cuvinte, Online TV este o televiziune care abordează subiecte de înfrumusețare, fiind realizate diferite interviuri cu profesioniști de renume din industrie. De asemenea, Beauty Academy este locul în care pasionații frumosului, au posibilitatea de a învăța de la cei mai buni din piaţă.
My Fashion Team Salon este un loc în care distracția, munca și training-urile se îmbină perfect, aducând un plus de confort, datorită dotărilor performante.

Florin Harsan este un hairstylist cu o impresionantă experiență profesională de 20 de ani în domeniu, timp în care a fost ambasador pentru numeroase branduri celebre precum L’Oréal Professionnel, Matrix, Label M, Schwarzkopf, Tony&Guy etc. De asemenea, acesta a fost invitat frecvent în diferite emisiuni TV, dar și în turnee demonstrative de prezentare a noilor tendințe în tară și străinătate.
Florin Harsan se declară a fi pasionat de educația step-by-step și, în același timp, fascinat de geometrie, culoare, dar si de conceptele și filozofiile gândite perfect, astfel încât să lanseze formate noi, educative.