Nămolul maritim de mare adâncime Secretul slăbirii în cm

Un procedeu natural cu efect garantat utilizând energia mineralelor din nămolul maritim de mare adâncime.

Procedeul exclusiv Total Contour Wrap®, distribuit prin Natura Property, este rezultatul a 10 ani de cercetări şi dezvoltări.
În cursul acestora au fost testate şi îmbunătăţite diferite substanţe active, şi tehnici de înfăşare corporală. Astfel, a luat naştere Total Contour Wrap™, care
îmbină energia nămolului maritim de adâncime creat de natură şi tehnologie ultramodernă, cu o tehnică de înfăşare elaborată ştiinţific. Procedeul este folosit în mii de saloane wellness şi de înfrumuseţare.

Înfăşarea contur pentru întregul corp este o modalitate absoltut naturală şi foarte eficientă de a pierde centimetri în mod vizibil, de a elibera organismul de toxine, şi de a acţiona eficient împotriva celulitei şi vergeturilor, de a purifica şi a tonifia pielea. La finele tratamentului, vă veţi simţi întinerită, reîncărcată cu energie, şi vă veţi bucura de o piele fermecătoare, netedă şi catifelată.

Corpul întreg este acoperit cu faşe înmuiate în soluţia Body Clay™, acesta are efectul unui pansament uriaş. Reacţia organismului: toxinele sunt eliminate din piele prin pori. Ţesutul conjunctiv moale devine compact, celulele adipoase se alipesc de muşchi, care au o suprafaţă netedă. Pielea şi ţesutul conjunctiv îşi recapătă fermitatea şi elasticitatea. Este important de reţinut că procedeul este unul „rece”, astfel organismul nu se deshidratează, nu apare efectul de saună. De aceea centimetrii pierduţi nu vor reveni după câteva pahare de apă. Nu există riscurile cardio-vasculare cunoscute în cazul procedeelor cu efect termo. Contraindicaţiile sunt foarte puţine, pentru că direcţia în care acţionează efectul tratamentului este dinspre piele către faşe.

Formula unică a argilei, nămol provenind din adâncul oceanului şi tehnica specială de împachetare folosită de terapeut tonifică şi compactează corpul în timp ce exfoliază şi curăţă pielea, astfel încât nu numai că veţi arăta foarte bine, dar vă veţi şi simţi fabulos, după numai un singur tratament.

Oricine poate beneficia de pierderea garantată în centimetri oferită de Total Contour Wrap™, indiferent de mărimea sau forma pe care o are. Total Contour Wrap™ are efect, indiferent dacă vreţi să daţi un impuls unui plan de pierdere în greutate sau dacă vizaţi zone încăpăţânate pe care orele petrecute la sala nu le pot ajusta.

Tratamentul corporal nu este doar pentru cei care doresc o pierdere imediată în centimetri. Argila unică şi tehnica specială de împachetare nu modelează doar corpul, ci sunt şi o cale eficientă de a ataca aspectul de celulită şi vergeturi sau pentru a compacta pielea lăsată în urma sarcinii sau a scăderii în greutate. Este un tratament foarte bun şi pentru bărbaţii care doresc să atace zonele problemă de la stomac şi talie. Formula unică a argilei şi tehnica specială de împachetare folosite în tratament conturează şi tonifică corpul.