Psihologia culorilor

Ce spune nuanţa de ojă preferată despre noi?

Indiferent de modă şi tendinţe, sau de sfatul specialiştilor, femeile au anumite preferinţe în ceea ce priveşte nuanţa de ojă pe care şi-o aplică pe unghii, iar aceste alegeri vorbesc despre personalitatea lor.

Negru — Tradiţionalul negru era rezervat înainte pentru rockeri sau pentru adepţii curentului emo,însă în ziua de azi negrul pe unghie este fabulos. Este o culoare puternică, care vorbeşte despre persoana pe care îl poartă cum că ar fi sofistifactă şi îndrăzneaţă, dar şi o fashionistă convinsă.

Albastru — Te descrie ca o persoană energică şi îndrăzneaţă, fericită şi încrezătoare în tot ceea ce face. Cei care preferă o nuanţă de albastru tind să fie introspectivi şi profund loiali oamenilor.

Verde — O culoare sinonimă cu armonie şi echilibru, iubitorii de verde sunt paşnici şi sinceri. Această culoare exprimă o atitudine civilizată, denotă rafinament şi răbdare.

Portocaliu — Împreună cu nuanţele de corai caracterizează oamenii sociabili cu mult chef de viaţă. Cei care preferă culoarea portocalie sunt oamenii cu înclinaţii spre partea dramatică a vieţii.

• Roz — A simbolizat întotdeauna feminitate si dragoste de viaţă. Cei care iubesc să poarte roz sunt adesea firi romantice şi materne care simt nevoia în permanenţă de afecţiune. Această culoare caracterizează farmecul delicat şi caracterul dulce.

Mov-Violet — Violetul vorbeşte despre individualitate şi carismă. Cei care aleg această culoare au tendinţa de a fi artisti, unici şi deseori se caracterizează prin superioritate.

Roşu — Eternul roşu este pentru cei puternici care nu se lasă intimidaþi de nimeni. Această culoare caracterizeză o femeie autoritară şi impulsivă, dar poate fi oricând încercat şi de cele care doar apreciează frumuseţea culorii. Mai presus de toate, roşul semnifică poftă de viaţă şi senzualitate.

Galben — Un simbol al fericirii şi căldurii, culoarea galbenă este de oamenii cu spirit inţelept şi dornici de aventură. Această culoare este apreciată de cei cu o libertate în gândire şi imaginaţie multă.