Rejuvenarea faciala

Terapii de ultimă generație distribuite de Rowe

Odată cu trecerea vremii, muşchii feţei slăbesc sub efectul gravitaţiei şi îşi pierd din tonus, osatura tinde să se resoarbă, iar pielea devine mai subţire. În timp, factori precum deteriorarea provocată de soare, ereditatea, alimentaþia şi mişcarea repetitivă a muşchilor contribuie la formarea liniilor şi ridurilor pe faþă. În plus, dezvoltarea iregularităþilor de pigmentare sau cicatricile cauzate de acnee duc la pierderea aspectului fin şi tineresc al pielii. Rejuvenarea facială vine în sprijinul acestor probleme şi reprezintă soluþia cea mai rapidă pentru întinerire prin metode non-invazive.

Pentru o piele fermă, densă, cu trăsături întinse, cu riduri netezite, ten proaspăt şi luminos, este nevoie de un mix complet de terapii care să asigure rezultate fabuloase.

Cele mai bune terapii în rejuvenarea facială care lasă acel aspect natural al feţei sunt: Microdermabraziune, Dermoporaţie (mezoterapie virtuală), Radiofrecvenţă şi Rejuvenare facială cu E-Light.

 

MICRODERMABRAZIUNE cu tehnologie DermoHealth este unica metodă de microdermabraziune aprobată FDA. Dischetele abrazive cu pulbere de diamant, hipoalergenice, acţionează ca un peeling şi asigură un excelent control asupra tratamentului. Implică acţiune dublă şi efect dublu: simultan cu forţa abrazivă a dischetelor acţionează şi presiunea negativă, dublând eficienţa exfolierii. Se pot trata şi pliurile nasului, zonele de sub ochi, colţurile gurii — capătul de tratament proiectat
tip-creion permite accesul în aceste zone. Rezultate sunt vizibile de la prima şedinţă: regenerare celulară şi tisulară, atenuare instantanee a ridurilor, decongestionare ţesuturi, hidratare şi chiar uniformizare cicatrici superficiale.

 

DERMOPORAŢIA înlocuieşte injectarea în straturile profunde ale pielii a unor ingrediente active. Aceasta este numită şi MEZOTERAPIE VIRTUALĂ. Combină simultan electroporaţia (care măreşte porii de până la 400 de ori) cu electroforeza — o metodă prin care ingredientele sunt împinse în straturile profunde ale pielii. Pielea devine super-absorbantă, permiţând 95% ingredienţii activi să pătrundă în straturile profunde. La sfârşitul şedinţei permeabilitatea dermului revine la parametrii normali. Fără injecţii şi fără efecte adverse sau dureri.

RADIOFRECVENŢĂ DUALĂ (0,3 Mhz şi 0,5 Mhz) este tratamentul perfect pentru redobândirea unui ten uniformizat, cu contururi mai netede. Acesta conturează, tonifică, netezeşte şi „ridică” fără a leza ţesuturile. Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET pătrunde 3-5 cm, cu efect puternic tonificator, iar noua tehnologie RET pătrunde până la 9-12 cm subcutanat, acţionând asupra ţesuturilor mai greu accesibile în mod normal. Creşte producţia de colagen endogen — colagenul este responsabil de aspectul tonifiat, perfect întins al pielii. La nivel facial efectele sunt sunt uimitoare: reduce ridarea cutanată, îmbunătăţeşte vizibil textura pielii. Iar ceea ce este şi mai important — Tonifierea continuă şi după încheierea şedinţei.

 

TERAPIA E-LIGHT combină cu succes IPL (Lumină Intensă Pulsată) cu radiofrecvenţa bipolară într-un singur echipament: BeautyX. Rezultatul acestei combinări este o penetrare mai profundă într-un timp mai scurt, cu un coeficient mărit de eficacitate în rejuvenare facială. E-light stimulează organismul să producă o reţea nouă de fibre. În acelaşi timp creşte fluxul de sânge şi stimulează regenerarea celulară. Efectul acestui procedeu este de  eliminare a ridurilor şi o mai bună susţinere a vaselor de sânge, împiedicând dilatarea acestora.

Rezultatele sunt spectaculoase pentru că după 4-6 sedinþe de astfel de terapii se obţine o rejuvenare facială de 2 până la 5 ani.