Terapia cu caviar alb

Lux pentru par

Părul unei persoane de 20 de ani poate fi la fel de bătrân precum al uneia de 60 de ani, aşa cum pielea îşi pierde elasticitatea şi e tot mai puţin stralucitoare, prin acelaşi proces trece şi părul. Astfel, se ajunge în situaţia în care părul unei persoane tinere poate să fie la fel de bătrân ca unei persoane în vârstă. La baza problemelor stau produsele de îngrijire pe care le folosim sau pe care le folosim rar şi de cele mai multe ori nu sunt potrivite necesităţilor fiecarui tip de păr şi textură. Cât de bătrân e părul tău?

Fibrele de Keratină, care alcătuiesc structura cuticulelor din firele de păr, se diminuează odată cu trecerea timpului. Rezultatul? Părul este mai subţire, fragil, deshidratat şi casant. În plus, vârsta, stresul, excesul de căldură al ustensilelor de coafat, produsele de hairstyling şi colorarea îşi pun amprenta asupra firului de păr şi îl fac să arate îmbătrânit şi deteriorat.

Label.m vine în ajutorul acestei probleme şi dezvăluie secretul unui păr mereu tânăr şi strălucitor: Therapy Age-Defying. Formula specială fără parabeni şi sulfaţi, are la bază cele mai active ingrediente anti-imbătrânire, inclusiv Caviarul Alb şi Acidul Hyaluronic, recunoscute pentru capacitatea lor de a repara, restructura şi redă tinereţea firului de păr împiedicând electrizarea şi pierderea strălucirii acestuia.

Principalele semne ale îmbâtrănirii părului sunt: porozitatea, firul subţire şi deshidratat, păr fragil şi tern.

Tratamentul cu caviar alb de la Label.m combate aceste semne ale îmbătrânirii, produce colagen pentru a netezi şi a diminua porozitatea şi întăreşte şi conferă volum firului de păr datorită proteinelor pe care le conţine. Menţine hidratarea şi reduce ruperea, iar părului mat şi uscat i se redă strălucirea naturală.

Distribuit de Beauty One

www.beautyone.ro