Tratamentele Kinetics, soluția pentru a avea unghii perfecte!

Eleganța unei femei stă în detaliile cele mai mici care îi completează și definesc look-ul. Unul dintre aceste elemente definitorii este aspectul mâinilor și al unghiilor, așa că o manichiură perfectă este necesară oricărei doamne. În goana cotidiană, ne dorim adesea manichiuri realizate cât mai rapid, uitând de importanța pregătirii și îngrijirii prealabile a unghiilor peste care nu ar trebui niciodată să trecem.
Pentru a obține manichiura preferată care să fie și estetică, dar și durabilă, este necesar să acordăm o atenţie sporită îngrijirii unghiilor, cu atât mai mult cu cât mediul exterior le afectează sănătatea. Unghiile noastre sunt puse în pericol de efectele razelor solare, ale căldurii sau expunerii la prea multă umezeală, dar și de contactul cu substanțe chimice pe care le folosim deseori, cum ar fi detergenții de vase sau de rufe, și să nu uităm de dizolvantul pentru ojă.
Efectele negative sunt evidente și trebuie prevenite, întrucȃt unghiile devin casante și se exfoliază, își pierd strălucirea sau capătă o culoare inestetică. Atât pentru a preîntȃmpina, dar și pentru a trata astfel de probleme cauzate de factorii poluanți, recomandăm produsele Kinetics, o gamă de foarte bună calitate, creată special pentru a a hrăni în profunzime unghiile și pentru a le conferi un aspect natural, plăcut.
Serum

 

Grapeseed Nail Serum/ 15 ml
Este un ser ce are proprietatea de a regenera unghiile, cuticulele, dar și rădăcinile acestora. Are o textură ușoară, ce conține uleiuri 100% naturale și rapid absorbite, extrase din sâmburi de struguri. După numai 20 de zile de utilizare a Nail Serum, efectele vor fi cu adevărat vizibile și anume, unghii sănătoase și cuticule mai puternice.

 

 

 

gold

Gold Elixir
Pentru unghiile lipsite de strălucire și deteriorate, recomandăm folosirea Gold Eligir, un produs menit să regenereze cuticulele și să confere un luciu natural unghiilor. Acest gel non-invaziv, bazat pe o formulă ce conține apă și keratină, vă oferă un tratament complet, fără substanţe chimice şi este indicat în cazul unghiilor foarte subțiri și degradate, ce se rup cu ușurință.

 

 

 

 

Rose gold Rose Golden Hardener
Produsul creat de Kinetics poate fi folosit pentru toate tipurile de unghii. Este un întăritor translucid care are în componență particule de aur pur, având rolul de a revigora și fortifia unghiile fragile și casante. În afară de protecție, acest gel oferă și un aspect natural și perfect finisat, conferind eleganță manichiurii.

 

 

 

 

White GOLD
White Golden Hardner
Recomandat pentru toate tipurile de unghii, acest întăritor de culoare albă cu particule de aur a fost conceput pentru a veni în ajutorul femeilor care au unghii subțiri, oferindu-le un aspect sănătos și plăcut. Produsul are rolul de a proteja și preveni ruperea unghiilor, fiind un tratament ideal și necesar pentru orice femeie care-și dorește o manichiură sănătoasă.

 

 

DISTRIBUITOR:

SC Exclusiv Beauty Line SRL

Tel. +4076 922 0026

Bucuresti str. Italiana nr.25

www.kiriloff.ro