VINCI II revoluționează lumea esteticii corporale

VINCI II BLACK

 

 

 

 

 

 

 

CEA MAI MARE DESCOPERIRE A ESTETICII CORPORALE A ULTIMILOR 30 DE ANI!

Complete Beauty a lansat în premieră în piața înfrumusețării profesionale din România cea mai performantă tehnologie pentru tratamentele corporale și faciale: LipoRadioLogie™ VINCI II.

LipoRadioLogie™ VINCI II reprezintă combinația celor mai eficiente tehnologii utilizate simultan în tratamentele de remodelare corporală – reducerea celulitei, slăbire, tonifiere, dar și în tratamentele de lifting și de regenerare a fibrelor de colagen. VINCI II, față de celelalte aparate existente în piață, se diferențiază prin rezultate uimitoare (rezultate dovedite în numai 20 de minute de tratamente, în urma cărora s-au pierdut până la 6 cm) de la prima ședință și menținerea îndelungată a acestora.

LipoRadioLogie™ VINCI II este singurul aparat de pe piață care extinde oferta de tratamente:

  • Radiofrecvența bipolară: undele radio-bipolare de 13 MHz acționează până la 1,5 cm în profunzime.
  • Biostimulare cu infraroșu și terapie cu LED (690-2500nm): ajută la încălzirea perfectă afibroblastelor și stimulează intensiv sintezacolagenului și a elastinei, îmbunătățește circulația sangvină și accelereazămetabolismul
  • Cryolipoliza: reduce ţesutul adipos localizat prin folosirea unui sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Învelișul acestui dispozitiv este fabricat dintrun material special, care protejează epiderma împotriva efectelor neprevăzute.
  • ICE Thermage: inovează procedurile existente de lifting și este recomandată tuturor tipurilor de piele. În comparație cu radiofrecvența bipolară, această tehnologie pătrunde mult mai profund țesutul și scade vertiginos posibiltatea deteriorării dermei.
  • Vacuumul endermologic: aspirația ciclică, efectuată de sistemul de role automate a țesutului, reprezintă o formă perfectă de masaj care stimulează drenajul și circulația sângelui, a limfei și a metabolismului.

Tehnologia avansată SynShape include radiofrecvența bipolară (13 MHz), lumina LED, lumina infraroșie și funcția de rulare-aspirație – vacuum – (toate încorporate în același manipul), cu rezultate reale și sigure în domeniul esteticii corporale și faciale.

Lipo Radiologie ™ VINCI II este echipat cu 5 manipuli speciali, care garantează tratamente ideale fiecărei părți speciale a corpului:

  • 2 manipuli speciali pentru tratamente de remodelare corporală, care efectuează concomitent: radiofrecvență bipolară, masaj endermologic profund cu role automate și biostimulare cu LED;
  • 1 manipul pentru cryolipoliză cu vacuum, care elimină excesul de țesut adipos;
  • 1 manipul proiectat pentru liftingul facial și al decolteului care efectuează concomitent: radiofrecvență, LED și vacuum special pentru tratamentele faciale;
  • 1 manipul pentru ICE Thermage RF și lifting care are 3 capete diferite cu micro-electrozi. În funcție de densitatea acestor electozi, se poate regla adâncimea de pătrundere a undei. Ideal pentru lifting profund și reîntinerire prin stimularea regenerării naturale a colagenului.

LipoRadioLogie VINCI II nu este doar un aparat, ci un sistem complex cu tehnologii care lucrează în sinergie! Garanția succesului este asigurată de satisfacția clienților după fiecare tratament efectuat!

 

Contact: B-dul. Națiunile Unite, Nr.1, București

Telefon: 0723.139.134