WedAwards 2014, grandoare și performanță

Pe 27 noiembrie 2014, la restaurantul „CASA NUNȚII NOROC” a avut loc o ceremonie specială, dedicată decernării premiilor din domeniul industriei de nuntă WedAwards 2014, la care au participat profesioniști din industria de beauty și wedding, atât din Republica Moldova, cât și din străinătate. Evenimentul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai interesante și de impact din acest an, adunând laolaltă specialiști de top din domeniul înfrumuseţării.
Invitaţii au fost întâmpinaţi într-un mod fastuos cu un candy bar tematic, un show pirotehnic și un spectacol grandios de lasere, dar și cu un concert impresionant de muzică ușoară. Pe scenă au evoluat nume mari din industria muzicală moldovenească care au făcut din WedAwards 2014 un eveniment cu adevărat memorabil.
În acest an, niciun finalist al Premiului Național multianual nu a rămas fără diplomă și trofeu onorific. În afară de cele 8 nominalizări pentru titlul de câștigător și deținător al statuetei de aur, comitetul organizațional al portalului wedsale.md a acordat distincții și pentru finaliștii concursului celorlalte categorii adiționale. Aceste noi secţiuni au devenit surpriza serii chiar și pentru câștigătorii care au primit titlurile: „Aprecierea clienților”, „Descoperirea anului”, „Devotament față de afacere” sau „Deservire impecabilă”.
La WedAwards 2014 au participat și reprezentanții români ai revistei de beauty Les Professionnels Magazine care au fost felicitați de echipa portalului wedsale.md pentru colaborarea reușită din acest an ce se apropie de final. Aceștia au oferit premiul pentru cea mai importantă categorie, “Cel mai bun Hairstilist de nuntă ”, titlu ce a revenit Auricăi Ambros pentru stilul său unic și execuția impecabilă. Lucrarea sa o puteți vedea chiar pe coperta numărului de iarnă al faimosei publicaţii.
Tot din partea Les Professionnels Magazine ne-a fost alături și renumitul hairstilist-ul din România, Florin Harsan, owner al My Fashion Team TV și câștigător a numeroase premii atât în țară, cât și în străinătate. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, a fost o onoare pentru noi să-l avem la WedAwards pe Florin Harsan, un adevărat profesionist în hair design și un trainer dedicat și pasionat.
Le mulțumim tuturor pentru participare și pentru sprijinul acordat și sperăm ca parteneriatul nostru să se continue cu succes și în anul 2015!

WedSale-6 WedSale-4 WedSale-7

WedSale-3 WedSale-2 Wedsale 6 Wedsale 5 Les professionnels Magazine 1