Zen Men

Și tenul bărbaților are nevoie de îngrijire

Sexul masculin a început să fie din ce în ce mai răsfățat în saloanele de înfrumusețare, pe piață apărând tot mai multe game de produse cosme­tice destinate barbațiilor.

Ei tenul bărbaţilor, ca şi tenul femeilor necesită îngrijire, pentru că pielea bărbaþilor este supusă aceloraşi factori de îmbătrânire ca şi pielea femeilor. Zen Spa de la Natura Property este un tratament anti-aging şi de fermitate pentru faþă şi zona ochilor şi este recomandat pentru toate tipurile de ten.

Ceea ce este interesant este faptul că produsele folosite în acest tratament conþin o formulă îmbogăþită cu extrase de struguri Cabarnet, Merlot şi Chardonet, ce destresează, relaxează şi hrăneşte tenul.

Pentru rezultate extraordinare, este recomandat să se realizeze o sedinþă pe săptămână sau ori de câte ori este necesar, în funcþie de cum hotărăşte cosmeticiana.

Tratamentul cosmetic este un proces de bază în îngrijirea masculină. Iar un tratament bine executat curăþă tenul în profunzime, hidratează şi hrăneşte pielea, tonifică muşchii feþei, stimulează circulaþia sanguină.

Paşii tratamentului sunt simpli şi rapizi suficient încât clientul să se relaxeze, dar să nu se plictisească, cunoscându-se faptul că barbaþii nu sunt la fel de răbdători atunci când vine vorba de astfel de tratamente.

După ce se curaþă faþa cu un lapte demachiant se masează tenul cu pad cu loþiune tonică şi mai apoi se aplică masca Zen Men Peel-off Mud Mask.

După 20 minute de relaxare, timp în care masca a lucrat în profuzimea dermului, se îndepartează uşor şi se pulverizează un produs revigorant de minerale. Mai apoi zona ochilor este masată rând pe rând cu ser şi crema specială, iar în final tenul este răsfăþat cu o cremă bogată în conþinut de minerale şi extract de vin, introdusă in piele cu ajutorul mişcărilor ascendente.

La final, clientul se simte extraordinar de relaxat, iar tratamentul purifică pielea şi o lasă fermă şi hidratată.